Home » Over ons » Accomodatie

Ons kleinschalig kinderdagverblijf is gevestigd in het buitengebied van Harbrinkhoek midden tussen de houtwallen en weilanden.

Wij hechten veel waarde aan het buiten leven, omdat de relatie kind-ruimte-dier-natuur veel extra’s biedt. Dit alles kunnen wij op deze unieke locatie bieden. De mogelijkheid om buiten te spelen is ruimschoots aanwezig.

De locatie is zo ingericht dat het een veilige, gezonde en kindvriendelijke omgeving is.

De kinderen beleven heel bewust de 4 seizoenen bij ons. We gaan elke dag als het weer dit toelaat ’s morgens en ’s middags naar buiten. Door veel buiten te spelen worden de kinderen gestimuleerd om veel te bewegen. Rennen, klimmen, fietsen en glijden is zeer goed voor de ontwikkeling van de motoriek.

We beschikken binnen over één grote groepsruimte. Daarnaast beschikken wij over een bovenruimte waar kinderen vanaf 2,5 jaar onder begeleiding kunnen spelen. Op deze manier krijgen alle kinderen de ruimte die ze nodig hebben om te spelen en te ontdekken. Kinderen vanaf 2 jaar volgen bij ons het VVE programma Uk & Puk spelenderwijs. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich in zijn/haar eigen tempo ontwikkelt, een kind mag bij ons kind zijn.

Tijdens de maaltijden komen alle kinderen tezamen in de keuken om hier gezellig samen van het eten en drinken te genieten.

Wij beschikken over 3 slaapkamertjes, zodat kinderen die dit nodig hebben lekker tot rust kunnen komen. Daarnaast beschikken wij over een buitenbed met twee slaapplaatsen.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen, omdat ruimte en contact met dieren en natuur een positief effect heeft op de kinderen. Vandaar ons ruim buitenterrein met ernaast een weitje met kleine boerderijdieren.